50 surefire visitkort Tips

Visitkort er en af de mest magtfulde og billig marketing værktøjer du kan bruge. Her er 50 surefire tips til at gøre mest muligt ud af dine visitkort:

Visitkortet skal kommunikere mere end blot dine kontaktoplysninger. Sørg for at dit kort indeholder en tag-linje, der forklarer hvad du eller din virksomhed.

Bestil dem i stort tal. Ved at bestille 1000 vil din pris pr. kort være væsentligt lavere end hvis du bestilte 500.

Selv hvis du kan producere dine visitkort på hjem ved hjælp af en inkjetprinter, har dit visitkort, professionelt lavet af en udskrivning selskab. Dit visitkort bliver første indtryk af dine kundeemner modtager af din virksomhed, så lad dem overbringe den bedste mulige sig.

Undgå at bruge standard multimedieklip som dit firmalogo. Et logo bringer troværdighed og brand awareness, så før du investerer i visitkort har et logo, professionelt lavet for din virksomhed. I dag, er der online virksomheder, der kan producere en professionel logo for så lidt som $25, så der er ingen undskyldning for ikke at have lavet.

Lægge op en website og bruge Webadressen i din visitkort. Hvis du ikke har en hjemmeside, folk vil bemærke fraværet af en web-adresse i dit visitkort, og afhængigt af virksomheden du er i, kan det gøre dig miste troværdighed.

Holde alle oplysninger i dit visitkort aktuelle. Hvis du har ændret adresse eller telefonnummer, ikke ridse det gamle nummer og skrive ned et nyt i hånden; få nye visitkort.

Holde dit visitkort simpelt. Ikke bruge for mange skrifttyper eller forsøge at proppe alt for mange oplysninger i det. Prøv at bruge et behageligt layout og sørg for at dit vigtigste budskab (dit slogan eller din unikke selling proposition) ikke får tabt.

Hvis du bor i USA, begrænse din visitkortstørrelse til 3,5 “x 2”. Noget større vil ikke passe ind i standard kortholdere og dit kort kan ender i papirkurven. Visitkort i Europa har tendens til at være større, men så er tegnebøger og kortholdere.

Sørg for, at dit visitkort afspejler dit billede. Hvis du er en kunstner eller en grafisk designer, er det OK at bruge trendy farver og skrifttyper. Hvis du er en investering bankmand, fungere en sober layout og farver som blå eller grå bedre.

Visitkortet er en integreret del af dit brand eller corporate identitet strategi. Det bør følge de samme grafik standarder som resten af din kommunikation materiale (stationære, brochurer, brevpapir, osv.).

Finde en måde at gøre dit visitkort, skiller sig ud. Jeg har set business kort med en af sine hjørner, skåret i en vinkel, eller med en interessant tekstur, som gør dit visitkort skiller sig ud fra mængden. Den bedste jeg har set er fra en indretningsarkitekt, der bruges et hologram til at vise et værelse før og efter en redesign.

Gør dit visitkort let at læse: Brug stor kontrast mellem baggrund og typen. Lys baggrund med mørk type virker bedre.

Efter dit logo, skal dit navn være det største stykke af oplysninger på dit kort.

Sørg for, at alle oplysninger om dit kort er trykt i en tilstrækkelig stor skrifttype skal være let læselige.

Køre din visitkort kopi gennem en stavekontrol og dobbelttjekke dine kontaktoplysninger.

Holde dine visitkort med dig på alle tidspunkter. Holde en stak i din bil, dit hus, dit kontor og din tegnebog.

Efterlad dit visitkort i billboards på supermarkeder, skoler, butikker, biblioteker mv.

Når giver væk din card, give to eller tre ad gangen, således at dine kontakter igen kan distribuere dem til andre mennesker. Dette vil ikke kun hjælpe dig med at distribuere dem hurtigere, men vil generere en gavnlig “påtegning virkning”.

Omfatte et visitkort med alle dine korrespondance. Folk kan smide brevet, men vil normalt holde visitkortet.

Gøre dit visitkort, gå den ekstra mil: bruge bagsiden af kortet til at udskrive flere oplysninger: særlige tilbud, tjeklister, tidsplaner, etc.

Kast i et visitkort i hvert produkt, du leverer.

Sende et visitkort med enhver gave, du sender, i stedet for bare et kort med dit navn.

Scanne dit kort og bruge det som vedhæftede filer i e-mails.

Bruge dine visitkort som navnetags. Få en gennemsigtig plastik cover med en PIN-kode, og fastgør den til dit revers. Iført det på din højre side tendens til at gøre det mere mærkbar.

Bruge visitkortet som et navneskilt på din dokumentmappe. Sørg for at din virksomhedslogo og tagline er synlige. På denne måde dine visitkort vil blive omdannet til en “samtale stykke” under flyet forlystelser, som kan hjælpe dig med at møde interessante mennesker og god forretningskontaktpersoner.

Bruge visitkortet som en annonce: mange publikationer tilbyde “visitkortets størrelse” klassificeret annoncer. Hvis du designe dit visitkort ordentligt, kan det dobbelt op som en annonce i disse publikationer.

Giv ikke dit visitkort for hurtigt. Det kan blive opfattet som påtrængende. Forsøge at etablere en samtale med din udsigt først. For eksempel, spørge dem, hvad gør de. Der vil normalt bede dem til at give dig deres kort. Det er det perfekte tidspunkt at give dem dit.

Forsøg ikke at give dine kort i situationer, hvor mange mennesker giver dem til dit emne. Vent et øjeblik, hvor du kan fange din udsigts opmærksomhed span.

En anden taktik du kan prøve, når din udsigt er overvældet og ikke betale dig nok opmærksomheden er at sende dit kort med posten. Foregive du løb tør for visitkort og bede for deres. Så mail dem dit kort og benytte lejligheden til at droppe en opfølgning note.

Hvis du har et mobilnummer eller et direkte telefonnummer, der ikke er angivet i dit visitkort, skriver det på bagsiden af dit kort før aflevering det ud og fortælle din udsigt til, at du giver dem dit direkte nummer. Dette vil gøre dit kort vigtigere, og mindre tilbøjelige til at være tabt eller smidt ud.

En anden måde at øge chancerne for, at din udsigt vil holde dit kort er ved at udskrive værdifulde oplysninger på den tilbage, for eksempel vigtige telefonnumre (lokale politi, hospitaler mv.), en kalender eller en fodbold tidsplan.

Tilbyde at uddele kort supplerende (ikke-konkurrerende) erhvervsfolk i bytte for dem distribuere yours. Et eksempel på ikke-konkurrencedygtige virksomheder er ejendomsmæglere og realkreditmæglere.

Hvis nogen giver dig deres visitkort, bør du give dem din til gengæld.

Altid give dit visitkort ansigt op.

Tage en cue fra Fjernøsten forretningsfolk, der uddele visitkort med begge hænder. Det hjælper med at give indtryk af, at dit visitkort er noget meget vigtigt.

Hvis du gøre forretninger internationalt, skal du bruge bagsiden af dit kort til at udskrive en oversat version af dit visitkort i dine kunders sprog. Selv om de har ingen problem med at læse engelsk, vil det være en fornemme touch og de vil sætte pris på det.

Hvis du sælger forskellige produktmærker og ønsker at sætte deres logoer på dit visitkort, udskrive dem i én farve. Ved hjælp af hver logo mærke farver kunne gøre dit visitkort ser kaotisk og travlt.

Oprette et visitkort i magnet form. Magneter er meget udbredt, at holde vigtige papirer på køleskabsdøren, derhjemme og på arkivskabe på arbejdspladsen. De er altid synlig og altid får læst.

Når du modtager en andens visitkort, ikke lægge det væk straks. I stedet, holde det i hånden i et stykke tid du taler med din udsigt, eller placere den pænt over tabellen og forsøge at udvikle en samtale baseret på oplysningerne på kortet.

Bruge bagsiden af kortene du får for at skrive ned vigtige fakta om de personer, der rakte dem til dig. Det vil hjælpe dig enormt, når du følger med dem.

Hvis du er i et erhverv, hvor forholdet sælger er vigtig, kan det være en god ide at medtage dit billede i dit visitkort (dvs. fast ejendomsmæglere).

Selv om virksomheden er en enkeltmandsvirksomhed, kan du stadig bruge “kontomanager” som din titel i stedet for “ejer” eller “formand”. Hvis du gøre salg (og vi alle gør) “kontomanager” er en perfekt passende titel, og det vil give indtryk af, at du arbejder for et større selskab.

Bruge logoer af organisationer, som du eller din virksomhed hører til i dit visitkort. De er en nem måde at give instant troværdighed til din virksomhed. For eksempel, hvis du driver et værksted kan du vise logoet for National Institute for Automotive Service Excellence (ASE) eller Triple A (AAA). (Spørg dem først om betingelserne for brug).

Hvis du deltager i affilierede programmer online, kan du stadig bruge visitkort til fremme din affiliate links. Brug navnet på affilierede foretagende som firmanavn, brug ‘partner’ eller ‘knytte’ din titel og URL-adressen til den mappe eller webside hvor du har placeret dit affilierede links som din web-adresse. Bare fordi affiliate programmer er online betyder, at du ikke kan bruge offline marketing metoder til at fremme dem.

Hvis du har brug at give kort til forskellige former for udsigterne (for eksempel hvis du er studerende på udkig efter arbejde), laver visitkort med blot dit navn og kontaktoplysninger, og tillægger hvert skræddersyede selvklæbende etiketter på ryggen med oplysninger af interesse specifikke udsigten.

Omfatter en oplysninger e-mail adresse (for eksempel: info@yourdomain.com), er angivet i autoresponder tilstand, der automatisk udløser en email besked med fuldstændige oplysninger om dit produkt, service eller virksomhed. Dette vil øge effektiviteten af dit visitkort, da du vil give din udsigt langt flere oplysninger, som du kan passe i en kort.

Pas godt på dit visitkort. Holde dem rene og sprøde i en kortholder. Ikke give væk kort, der er bøjet eller beskadiget.

Prøv at få en kortholder med to lommer. På den måde, du kan bruge en til visitkortene og anden, for de visitkort, du modtager.

Hold alle de visitkort, du modtager, pænt arrangeret i en rolodex. Det vil spare dig tid og vil give dig en database af kontakter med hvem til at opbygge positive relationer.

Indsamle alle de visitkort, du kan finde, selvom du ikke har brug for dem. Sammen, de vil fungere som en “idé-fil” der vil give dig værdifulde tips, som du kan bruge til at designe dit visitkort.

For flere visitkort tips, besøg gratis visitkort:

Mario Sanchez udgiver The Internet Digest () en online samling af tips og ressourcer på Internet Marketing og webdesign. Du kan også besøge hans visitkort Tips side på:.

Dette indlæg blev udgivet i Generelt. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.