Hvad er et Bad Credit personlige lån?

Et Bad Credit personlige lån er et lån, der er designet til de mange mennesker med en dårlig kreditværdighed. En dårlig kreditværdighed kan gøre dit liv en elendighed.

Men oprettede, din seneste post af CCJ’S (County Court domme), pant eller andre lån restancer kan leve at nægte dig adgang til finansiering, som andre mennesker betragter som normal.

Hvis du er en UK hjem ejer med egenkapital i din ejendom, kan en UK Bad Credit personlige lån bringe denne normalitet tilbage til dit liv. Sikret på dit hjem, kan en UK Bad Credit personlige lån give dig frihed, for eksempel, at gøre de hjem forbedringer eller købe den nye bil du virkelig ønskede.

Med et UK Bad Credit personlige lån kan du låne fra £5.000 til £75.000 og op til 125% af dit egenskabsværdien i nogle tilfælde.

Et UK Bad Credit personlige lån er en billig lån sikret på dit UK hjem. Det frigør den ekstra kapital (eller egenkapital) i dit hjem for dig at bruge på hvad du ønsker.

Et UK Bad Credit personlige lån er ideel, hvis du ønsker at hæve en stor mængde og har en dårlig kredithistorie – du kan muligvis få en UK Bad Credit personlige lån, selv når du har været skruet ned om et usikret lån.

Der er lån planer for ansøgere, der har CCJs og mortgage restancer, det er ligegyldigt, hvor mange måneder restancer du har eller hvor mange CCJs du har registreret imod dig, hvis du har egenkapitalen i din ejendom, chancerne er, at et lån plan kan skræddersys der passer til dig r behov. Uanset om du er gået glip af et par betalinger på dit nuværende lån betalinger, er der lån planer, der vil tillade dig at genetablere din kreditværdighed. Så hvis du har været skruet ned for kredit andre steder skal du ikke fortvivle.

Mere detaljerede oplysninger…

County Court dom (CCJ)

En county court dom er en dom for gæld til county Court. Hvis en dom er afgjort fuld senest 30 dage efter offentliggørelsen af dommen vil det ikke fremgå kreditregistret. En dom kan afsætte, varieret og suspenderet på ansøgning til Domstolen. Domme er registreret offentligt med registreringsdatabasen Trust og afholdt i seks år. I tilfælde af en betaling efter denne dato dommen vil fremgå af journalen men vil blive vist som bliver opfyldt. Men en tilfreds dom vil, i de fleste tilfælde vise på dit kredithistorie og bliver behandlet som negative kredithistorie. Hvis du har oplevet en county court dom og har haft en negativ indflydelse på dit kredithistorie kan du stadig kunne opnå et lån via specialist långivere.

Restancer

Restancer er afdrag på realkreditlån, ikke er blevet foretaget af forfaldsdatoen eller er ikke til det korrekte beløb i henhold til mortgage deed indgået af forsikringstager og långiver.

Låntagere med restancer i deres kredithistorie kan finde långivere er mindre villige til at give dem et lån. Heldigvis vil nogle high street långivere overveje at yde kredit nedsat låntagere med et lån.

Et UK Bad Credit personlige lån kan hjælpe dig med:

Hjem forbedringer såsom et nyt køkken eller badeværelse

Denne enestående ferie

Din drømmebil eller båd

Tilbagebetale kreditkort eller anden gæld til at reducere dine månedlige udgifter til en mere håndterbar størrelse

En UK Bad Credit personlige lån satser er variabel, afhængig af status. Din månedlige afdrag vil afhænge af det beløb, lånt og sigt.

Du kan frit genoptrykke denne artikel, forudsat forfatterens biografi forbliver intakt:

Dette indlæg blev udgivet i Generelt. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.