Hvordan du bliver en vellykket kontrakt rengøring Company

Hvis du overvejer at flytte ind i kontrakten rengøring eller kommerciel rengøring tjenesteydelsesmarked du indtaster en ekstremt konkurrencepræget arena for business. Ikke alene er du i konkurrence med de 150 britiske bred rengøring selskaber, der vil også være flere små til medium størrelse rengøring virksomheder i dit område og derefter et utal af én mand band outfits.
Du bliver nødt til at forsøge at bryde ind på dette marked, vinde fodfæste og udvide. Så hvordan gør du det? Kontor rengøring er den mest konkurrencedygtige og derfor det vanskeligste at bryde ind. Måske bedst undgås? Du vil blive bedt om at hvis det skal lykkes du skal have et unikt salgsargument. Hvad vil være entydigt om dine tjenester? Hvis du går ind i generel rengøring tror jeg du vil finde det ganske vanskeligt at komme med et unikt salgsargument for dine tjenester. Fremragende kvalitet? Helt pålidelige? Have et kig rundt på dine konkurrenter, de alle siger de samme ting.
Den eneste måde at komme med en kant over enhver mulig konkurrence er at finde en niche-marked, der ikke er blevet udnyttet og markedsføre dig selv på der. Der er mange områder af markedet, der endnu ikke er blevet mættet med rengøringsmidler. Men det er usandsynligt, at din umiddelbare område kunne give tilstrækkelig arbejde i din niche på markedet til at give dig tilstrækkelig indkomst ønsker du derfor skal være rede til at rejse.
Hvad niche-markeder er der? Computer rengøring, indendørs anlæg rengøring, yacht rengøring (ekstern og intern), naturlige sten rengøring, gravsten rengøring for at nævne nogle få. Forskning markedet godt før du tager springet i en af disse retninger men. Du tror måske, der er behov for at særligt speciale men dine potentielle kunder kan ikke se behovet. Du kunne jo forsøge at overbevise dem om deres behov.
Hvis du er heldig at finde en niche på markedet, så du skal fremme det fra opfylder behovene hos dine kunder eller løse et problem for dem. Hvis de ikke kan se et problem eller behov så har du noget håb.
Du kan naturligvis tage en masse af det hårde arbejde ud af det og blive franchisetager af et stort selskab. Dette også har sine faldgruber og i nogle tilfælde det næsten føles, som om du er selvstændig erhvervsdrivende og din egen chef. Du gør alt arbejdet og de høster udbytte af at arbejde. Så hvis du beslutter at gå, der dirigerer derefter vælge din franchising virksomhed med den største forsigtighed og kun efter du har foretaget et væld af forskning i dem.

Dette indlæg blev udgivet i Generelt. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.