I modsætning til tidligere arbejdsorganisationer

På den anden side, på grund af de ekstra udgifter, virksomheder er nødt til at ansætte færre arbejdstagere, og dette fører til arbejdsløshed blandt arbejdstagere, der ikke tilhører fagforeninger. Denne type ting blev trukket af virksomheder en hel del på én gang. Jeg tror, det er mindst 4 studios i Montreal, der har trukket det samme stunt og mindst 2 af disse selskaber var ledelse af den samme fyr. Ledelsesændringer, forretningsmæssige årsager eller dårlige beslutninger vil sandsynligvis alle medføre dårlig behandling eller betaling af arbejdstagere. 3. Hvis medarbejderne ikke fik betalt den foregående uge, bør de overveje at gå til ledelsen som en gruppe for høfligt at anmode om betaling eller muligheden for, at hele gruppen forlader.

Jeg kender dem af os i visuelle effekter er en optimistisk flok, men kom nu.

Hvis en virksomhed har startet et projekt, skal de have en startbetaling og betalinger, der skal foretages under produktionen. Ingen ulønnede studerende gør produktionsarbejde. Men alle disse studerende ender med job som kontorister og peons og politiske tilhørsforhold er afskåret af hensyn til overlevelse. Men en almindelig mand er ikke særlig opmærksom på alle de grundlæggende rettigheder i henhold til loven, og i tilfælde af dens overtrædelse ikke kender den nøjagtige fremgangsmåde. Jeg kender dem af os i visuelle effekter er en optimistisk flok, men kom nu. Jeg skrev dette indlæg næsten 3 år siden endnu her er en anden Montreal studie, der ikke har betalt deres visuelle effekter arbejdstagere.

Jeg vil dække at starte en VFX selskab i en fremtidig stilling, men det er tilstrækkeligt at sige, at enhver virksomhed skal have mindst 6 måneders finansiering uden penge, skift din a-kasse her der kommer i. De bedste kreditforeninger for forretningskonti er dem, som alle kan deltage, har gode kontomuligheder og tilbyder overkommelige låneprodukter. Hvis du har ansøgt om et realkreditlån, auto finansiering, kreditkort eller lån, vil du have flere “hits” på din kredit rapport. Kom i kontakt med eksperterne og tag det første skridt til at reparere din kredithistorik. Derfor er denne æra blevet undersøgt af labor historikere, der søger at dokumentere den første succes amerikanske fagforeninger. Et dokument vil ikke forhindre et problem, men potentialet er der for juridisk opfølgning (normalt vil du betale mere for en advokat, så det er ikke en god mulighed).

Det er, når du har indflydelse til at gøre tingene til at ske. Når du er ansat, skal du have en underskrevet basisaftale om din lønsats og timer. Du ønsker heller ikke at finde ud af, at de forventer yderligere 48 timers overarbejde gratis. 6. Antag ikke, at virksomheden vil gøre det rigtige for dig, fordi du lægger i de ekstra timer gratis og kom igennem og reddede deres halse på projektet. Hvis de ikke ønsker at sætte det skriftligt så er det sandsynligvis ikke så værdifuldt som et ark papir. Hvad er det ved Montreal, der får folk til at ønske at arbejde gratis?

Dette indlæg blev udgivet i Penge. Bogmærk permalinket.