Overvejer du et kviklån? Læs mere her

Kviklånet er, som navnet antyder en hurtig og nem måde at få udbetalt en mindre sum penge hurtigt og nemt. Mange hjemmeside tilbyder kviklån, se f.eks. følgende: kviklanet.dk. Kviklånet kan være en god idé hvis du, som mange andre, ikke har økonomisk overskud til den uforudsete regning, det gode tilbud, du skal handle på nu og her, eller noget helt tredje.

Hvad er et kviklån?

Kviklånet ligner, rent strukturelt, et godt og gammeldags banklån. Det skal dog ikke være nogen hemmelighed, at kviklånet ofte har en lidt højere rente end hos banken.

Fordelen ved kviklånet er, at du som låntager ikke skal opfylde store krav om sikkerhed, eller garanti på at du kan tilbagebetale lånet. Dette gør det nemt for låntageren at sende en ansøgning i dag, og stå med pengene i hånden i morgen.

Planlæg dit kviklån

Ligesom det traditionelle banklån, er der sat en rentesats på kviklånet. Det er derfor en god idé at planlægge dit kviklån ud fra hvilken type lån der passer dig bedst. Hvis du umiddelbart er i stand til det, vil et lån med kort lånetid og løbetid være at foretrække.

Med et lån på kort løbetid, bliver du “tvunget” til at tilbagebetale lånet hurtigt, dette er smart, da du på den måde kan minimere renteudgiften. De fleste kviklån bliver ofte hurtigt dyre, hvis løbetiden er for lang, det er derfor vigtigt at tjekke op på hvilket lån du ønsker at tage, og om din fremtidige økonomi kan håndtere en evt. stigning i renteudgiften.

Visse online-hjemmesider tilbyder sammenligninger af forskellige kviklån, dette kan være smart, hvis du er i tvivl om hvilken låne tilbyder der matcher dine behov bedst.

Hvad skal de lånte penge spenderes på?

Mange drømmer om den tre-måneders lange ferie, de i lang tid har planlagt, men dog aldrig kommet afsted på. Andre behøver blot et forskud, på månedens uforudsete udgifter. Der findes mange grunde til at tage et kviklån, inden du foretager beslutningen om at igangsætte selve lånet, er det en god idé at overveje hvad pengene skal bruges til, og hvorfor du har brug for lånet.

Skal du ud og rejse i en rum tid, kan det være svært både at rejse, og samtidig skulle betale en høj renteudgift. Tjek mulighederne for kviklån ud, og find det lån der matcher dine behov bedst.

Dette indlæg blev udgivet i lån. Bogmærk permalinket.