Sådan får du gratis lydbøger

Hvis du ikke har tid eller lyst til at læse højt, kan det være en velsignelse at downloade lydbøger. Men hvis du ikke ved, hvad du skal gøre, kan det være en forbandelse. Mens mange mennesker er blevet afhængige af gratis lydbøger downloads, er nogle falder for dårlige vaner. Der er nogle ting, du kan gøre for at sikre, at du undgår faldgruberne og maksimerer din oplevelse af download af lydbøger. Nedenfor er nogle fordele og ulemper.

Lad mig først forklare, hvordan du får en gratis lydbog. Mange websteder tilbyder gratis lydbøger, men nogle er mere effektive end andre. En online lydbog bibliotek er et sådant sted. Du kan søge efter “gratis lydbøger download” ved hjælp af en søgemaskine for at få tusindvis af resultater. Disse links fører dig til forskellige websteder, der tilbyder gratis lydbøger. Dette er en fantastisk måde at opdage, hvilke titler der er tilgængelige og måske endda afdække skjulte perler i junk.

En anden mulighed er at kigge efter det rigtige sted at starte din søgning: en pc-softwareapplikation. Jeg har brugt mange af de pc-software-programmer, der er tilgængelige online. Disse programmer konverterer de hentede filer til tekstfiler, som du derefter kan overføre til din computer ved hjælp af enhver form for overførselssoftware eller cd-rom-software. Disse lydbøger kan downloades gratis og spare dig tid.

Disse pc-apps er også gode, fordi du kan vælge at læse i stående eller liggende retning. Mange mennesker foretrækker at læse bøger i liggende retning. Hvis du er en af disse personer, kan du ændre retningen af din læsning ved at klikke på “Angiv portrætlæsningsposition” i din gratis download-app til lydbøger. Du kan også tjekke for evnen til at læse i liggende og stående i landskabet. Eller blot at læse en bog, som du normalt ville.

Du kan lide tanken om, at du kan lytte til lydbøger, uanset hvor du er. Men hvis du ikke har en internetforbindelse eller ikke ønsker, at bøger skal koste dig meget, kan du overveje at downloade dem til din computer ved hjælp af din iPod eller en anden afspiller. Du skal bruge den gratis Audible-app downloadet fra Apple Store. Du kan downloade lydbøger og lytte til dem, hvor du vil. Når du har downloadet appen, skal du gå til afsnittet “Bøger” og søge efter din yndlingstitel. Gem det på din computer ved at klikke på linket.

Du kan nu lytte til dine lydbøger, mens du pendler til arbejde eller studerer til eksamen. Du vil snart opdage, hvorfor lydbøger er blevet så populære i de senere år. Du kan downloade bøger til dine computervinduer, hvis du har en internetforbindelse og et flashdrev med tilstrækkelig plads.

Dette indlæg blev udgivet i Familie. Bogmærk permalinket.