Fire måder at opnå store resultater… LØBENDE

Ledere lever og dør af resultater. For næsten et kvart århundrede, jeg har undervist ledere på alle niveauer og funktioner på verdensplan for at opnå ikke blot gennemsnitlige resultater men “flere resultater hurtigere hele tiden.” Og “hele tiden” er måske den vigtigste faktor.

Mange af lederne lever af at have mennesker får flere resultater. De lever af at lade dem få flere resultater på grundlag af hurtigere. Men de dør, når de forsøger at få “mere, hurtigere” hele tiden.

Her er fire måder at gøre hele tiden ske.

1. dyb forventninger. Klart, forventninger er en selvopfyldende profeti. Når du forpligte dig til forventninger er at opnå noget mindre end “flere resultater hurtigere hele tiden” uacceptabelt, har du oprettet nye konturer for succes.

Jeg kalder disse forventninger “dyb forventninger”, fordi de involverer fem resultater-drivere, der går dybt ind i din organisation. Resultater drivere er: de strategier, der arrangeres funktioner omkring centrale, organisere begreber; taktik til at udføre disse strategier; ressourcer til at støtte taktikken; folk færdigheder til at fremme stor udførelse; og motiverende ledelse at have folk være inderligt forpligtet til udførelsen.

Strategier, taktik, ressourcer, mennesker færdigheder og motiverende ledelse skal ses i sammenhæng med og testet af “flere resultater hurtigere hele tiden.”

2. dybe relationer. For at fremme hele tiden, skal du mester dybt, menneskelige, følelsesmæssige relationer med de mennesker, du fører. Det betyder ud over de relativt lavvandede relationer involveret i orden-giver miljøer. De relationer, der er dyrket i sådanne miljøer gå ikke meget dybere, med hensyn til deres menneskelige bonding, end dem, der beskæftiger sig med den, der giver, modtager og udførelse af ordrer. Når du bestiller folk til at gøre et job, du kan få mere og hurtigere resultater, men jeg indsende at du ikke vil få mere/hurtigere hele tiden.

Kraften i dybe relationer er påvist siden begyndelsen af historien. I alle kulturer, når folk havde brug at gøre store ting, en ting var nødt til at finde sted: en leder havde at samle disse mennesker sammen og tale fra hjertet. Dyb, inderlig relationer måtte fastsættes til store ting til at ske.

I dag, glip mange ledere af dybe relationer, der kan føre til gode resultater. De kan ved sådanne relationer er vigtige, men de ved ikke, hvordan man konsekvent oprette dem, bevare dem og berige dem.

Tænk på et tidspunkt, når du har oplevet en dyb, limning med nogen–ikke seksuel i en betydelig-andre forhold–men en binding til at opnå visse organisatoriske resultater. Det kunne have været med en chef, en ven, en kollega… ligegyldigt hvem, det vigtige er hvad, forholdet.

Nu billede selv interagere med denne person på en eller flere gange. Hvad var de fysiske rammer? Hvad der blev sagt? Hvad blev gjort? Huske, hvad du mente. Huske den binding, der fandt sted. Hvad var de fysiske forhold, som gav dig disse følelser, at limning? Hvad de handlinger, du tog som følge heraf limning? Hvad var de resultater, der kom fra disse handlinger?

Du kan konkludere, at disse forhold førte til bedre resultater – og leveret nødvendige miljø for hele tiden.

3. dyb processer. Hvordan vi skabe og opretholde disse relationer? Ét svar er gennem processer. Processer, som en systematisk række af psykiske eller fysiske foranstaltninger rettet mod specifikke ender, dyrke klarhed omkring formål og repeterbarhed af resultaterne.

En gennemprøvet, robust proces til at fremme hele tiden er ledelse taler. Lederskab tale handler ikke om at have ledere for folk til at gøre opgaver, men at have disse mennesker dårligt ønsker at gøre disse opgaver. Evnen til at have andre “vil” adskiller gennemsnitlige ledere fra store ledere. Derfor er lederskab tale en vigtig drivkraft for hele tiden. (Se min hjemmeside for flere oplysninger). I virkeligheden, uden at ansætte ledelse forhandlinger, undlader ledere at skabe og opretholde resultater-producerende binding mellem lederen og mennesker.

4. dyb resultater. Hvis lederskab samtaler er en central proces i at nå de dybe relationer skulle rykke hele tiden, hvad slags resultater bør løbende omfatte?

Du kan begynde at få store resultater løbende ved at have dem flow gennem prisme af lederskab imperativ.

Lederskab imperativ er: Jeg vil føre folk i sådan en måde at vi sammen ikke kun opnå resultater vi har brug for men vi også blive bedre som ledere og som mennesker.

Du er aldrig mere effektiv som en leder, som når at få bedre resultater hurtigere hele tiden, du hjælper andre være bedre end de er – endda bedre end troede, de kunne være.

Styret af lederskab imperativ, vil du finde dig selv at indse dyb resultater. Desuden, de dybe resultater vil avancere hele tiden. Efter alt, hvis folk ved, at i arbejder med dig, de vil forbedre deres job ydeevne, øge deres karriere og berige deres liv, ønsker ikke de at arbejde med dig… HELE TIDEN?

Resultater, selvfølgelig er kommer i mange former og målt og evalueret på mange måder. Jeg har opdaget, at de fleste ledere får de forkerte resultater, eller ret resulterer i den forkerte måder. Når du har til formål at starte “flere resultater hurtigere hele tiden” er du på rette vej til at opnå de rigtige resultater. Være styret af de fire måder at gøre hele tiden ske–dyb forventninger, dybe relationer, dyb processer, dyb resultater– og du vil forsikre dig vil være at få dem i den rigtige måder.

2006 © Filson Leadership Group, Inc. Alle rettigheder forbeholdes.

TILLADELSE til GENUDGIV: Denne artikel kan genudgives i nyhedsbreve og på websteder omhandlet attribution er forfatteren, og det ser ud med den medfølgende copyright, ressource boks og levende websted link. E-mail meddelelse om hensigt om at offentliggøre er værdsat men ikke påkrævet: mail til: brent@actionleadership.com

Dette indlæg blev udgivet i Generelt. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.